“Ze stond achter mijn verhaal en ze kwam voor mij op.”

“Van Vliet wilde mij graag helpen toen ik om hulp vroeg via de mail en toonde veel interesse. Ze nam regelmatig contact met mij op over de ontwikkelingen in mijn strafzaak. Ze luisterde en geloofde mij op mijn woord. Ze stond achter mijn verhaal en ze kwam voor mij op. Ik vertrouwde op haar, dat ze mij kon helpen. Van Vliet communiceert duidelijk en stond mij bij toen ik haar nodig had. Dit waardeer ik heel erg en ik raad haar zeker aan. Ook biedt ze een luisterend oor. Ik vertrouwde en rekende op haar. Ook al heeft ze het heel druk, toch probeert ze er altijd voor iedereen te zijn en dat siert Van Vliet het meest.”

L.G.

Review strafrecht 4

“Nicola heeft zich vanaf dag één in de zaak vastgebeten”

“Ruim drie jaar geleden is mijn jongere broer opgepakt op verdenking van een levensdelict. Na negen maanden in voorarrest gezeten te hebben, mocht hij in vrijheid zijn strafzaak afwachten. Dit door pleiten van Nicola. Pas twee jaar later is de stafzaak inhoudelijk behandeld en Nicola heeft ervoor gezorgd dat de 12 -jaarseis uiteindelijk een straf is geworden van 45 maanden en dat hij niet is veroordeeld voor moord / doodslag, maar voor zware mishandeling met de dood tot gevolg. Het was een ingewikkelde zaak: vaatafwijkingen, getuigenverklaringen die niet klopten. Nicola heeft zich vanaf dag één in de zaak vastgebeten en ervoor gezorgd dat alle twijfels en onwaarheden weg werden genomen door onder andere zelf een forensisch patholoog in te schakelen en onderzoek te laten doen en getuigen opnieuw te horen. Ik als zus werd overal bij betrokken. Voor mijn jongere broer heeft Nicola een wereld van verschil betekend en in de tijd dat hij vast zat heb ik enorm veel steun aan haar gehad. We hebben met een gerust hart de zaak aan haar uit handen gegeven en zijn enorm blij met de resultaten waar zij voor heeft gezorgd. Ik vond het echt heel fijn dat ze tijd voor mij en mijn jongere broer nam en zo enorm betrokken is geweest bij deze hele strafzaak. ”

M.B.

Review strafrecht 3

“Communicatie was altijd super en duidelijk”

“In een strafzaak heb ik een fijne samenwerking met Nicola en haar team gehad. Ze heeft mij eerst bijstand verleend tijdens een verhoor waarvoor ik een uitnodiging had ontvangen. Daarna heeft ze mij bijgestaan tijdens een OM-zitting en met succes, want ter gelegenheid van die zitting is de zaak alsnog geseponeerd. Communicatie was altijd super en duidelijk. Via de telefoon en mail snelle reactie wat het totaalbeeld goed maakt.”

 

D.R.

Review strafrecht 2

“Dankzij het heldere klaagschrift dat Nicola heeft opgesteld heb ik mijn rijbewijs terug en is mijn baan veilig gesteld!”

“In juli werd ik aangehouden omdat ik verdacht werd van rijden onder invloed. Natuurlijk hartstikke fout van me. Ik had mijn gevoel boven mijn verstand geplaatst en dat had nooit mogen gebeuren…

Mijn rijbewijs was ik meteen kwijt. Na een paar dagen bleek dat dit wel een paar maanden kon duren. Natuurlijk begrijp ik dat er een eis op tafel komt, maar mijn rijbewijs kan ik echt  niet missen in mijn baan. Mijn baas toonde enerzijds begrip, maar gaf ook aan dat ik klanten en leveranciers moet bezoeken. Ik ben voor de productieafdeling het gezicht van ons bedrijf.

Mijn baan stond op het spel!

Van een collega kreeg ik het advies om me juridisch bij te laten staan door Nicola van Vliet. Mijn collega gaf letterlijk aan dat Nicola van aanpakken weet en een prettige persoon is om mee samen te werken. Hij kreeg gelijk!

Ik was de volgende dag op kantoor bij Nicola. Ze vormde snel een beeld van mij en de context waarin ik verdacht werd van rijden onder invloed. Getuigen werden gevraagd om schriftelijk te verklaren in voorbereiding op het klaagschrift.

2 dagen na verzending van het klaagschrift had ik mijn rijbewijs terug, een zitting was niet eens nodig. Dankzij het heldere klaagschrift dat Nicola heeft opgesteld heb ik mijn rijbewijs terug en is mijn baan veilig gesteld!”

 

R.V.

review strafrecht