“Wij hebben haar leren kennen als een zeer deskundig en ervaren advocaat met een groot empathisch vermogen.”

“Toen onze zoon betrokken raakte bij een geweldsdelict heeft Nicola van Vliet zijn verdediging op zich genomen. Vanaf het eerste moment heeft zij dit met volle inzet en buitengewoon betrokken gedaan. Niet alleen voor de rechter maar ook bij andere instanties heeft zij de belangen van onze zoon met verve behartigd. Door haar doortastende aanpak en heldere, eerlijke communicatie hebben wij volledig op haar kunnen vertrouwen.

Nicola van Vliet heeft onze zoon op een fantastische manier verdedigd en heeft ons als ouders de rust en houvast gegeven die wij nodig hadden om door deze periode heen te komen. Wij hebben haar leren kennen als een zeer deskundig en ervaren advocaat met een groot empathisch vermogen.”

M.O.

Review jeugdstrafrecht 2

“Wij hebben Mr. Nicola van Vliet ervaren als iemand die haar hart op de juiste plek heeft, staat voor haar cliënt en bevlogen haar vak uitoefent.”

“Mijn zoon is op 14-jarige leeftijd opgepakt op verdenking van een zwaar geweldsdelict.

Mr. Nicola van Vliet belde mij kort na de aanhouding om te vertellen dat ze de belangen van mijn zoon behartigde en vroeg  mij of ik al een beetje van de schrik was bekomen. Mijn vrouw en ik waren mentaal volledig uit het veld geslagen door de aanhouding van mijn zoon, maar mr. Nicola van Vliet heeft ons opgevangen en was er ook voor ons tijdens de strafzaak van mijn zoon.

Afgelopen november is het vonnis door de meervoudige strafkamer van de rechtbank uitgesproken en mijn zoon is voor de bewezen feiten veroordeeld en aan hem is door de rechtbank een passende straf opgelegd, wat absoluut in zijn belang was en waar mr. Nicola van Vliet volledig de hand in heeft gehad.

Alle hulpverlening heeft zich zowel voor de strafzaak als tijdens de strafzaak met mijn zoon bemoeit en hem in een spreekwoordelijk hokje willen plaatsen, ze wisten het allemaal beter en toen ze het niet meer wisten, werd er gewoon letterlijk gezegd, “laat het maar escaleren” Ook hierin is mr. Nicola van Vliet heeft zij adequaat en in het belang van mijn zoon gehandeld en daardoor verdere escalatie weten te voorkomen. Zij heeft ervoor gezorgd dat mijn zoon de juiste  zo nodige zorg kreeg.

Wij hebben Mr. Nicola van Vliet ervaren als iemand die haar hart op de juiste plek heeft, staat voor haar cliënt en bevlogen haar vak uitoefent.”

Familie O.

Review jeugdstrafrecht 1