“De open en eerlijkheid heb ik als heel fijn ervaren.”

“Nicola heeft mij de afgelopen jaren bijgestaan voor het tot stand brengen van de omgangsregeling voor mijn dochter.

Gedurende die periode heeft ze mij goed geholpen en ben ik altijd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. De open en eerlijkheid heb ik als heel fijn ervaren.

Ik ben haar zeer dankbaar!”

 

N.S.

review familierecht 3

“Vanaf dat moment heb ik mijn vertrouwen bij Nicola gelegd, en het los gelaten.”

“Nicola staat mij nu de afgelopen tweeëneenhalf jaar bij inzake omgang met mijn dochter. Ik ken Nicola uit een ver duister verleden van verslaving en winkeldiefstallen. In die periode stond zij mij bij in meerdere strafzaken (voornamelijk vermogensdelicten) en gaf zij mij (als mens) de wijze raad een andere carrière te gaan zoeken, zodat ik een vader voor mijn dochter zou kunnen zijn. Die raad heb ik opgevolgd, maar ik kreeg geen eerlijke kans ook echt een vader te zijn.

Nadat ik alle stukken had ingeleverd en Nicola die had doorgenomen, heeft Nicola uiterst zorgvuldig en een onwaarschijnlijk mooi verzoekschrift opgesteld waarvan de advocaat van de tegenpartij oprecht onder de indruk was. In de beginperiode heb ik éénmalig zonder overleg een brief gestuurd naar mijn ex. Toen heeft ze me er terecht op gewezen, dat dat niet de bedoeling is. Je neemt niet voor niks een advocaat in de arm. Vanaf dat moment heb ik mijn vertrouwen bij Nicola gelegd en het los gelaten. Het was een lange soms zware strijd de afgelopen tweeënhalf jaar, maar Nicola stond klaar voor me waar het nodig was en stelde me gerust wanneer de frustraties mij soms te veel waren.

Ze heeft mij op een zeer prettige manier begeleid en hier en daar bijgestuurd, wanneer ik weer een verweer moest of wilde schrijven richting mijn ex. Ik heb een blind vertrouwen gehad in Nicola en als je dat durft te hebben komt het helemaal goed. Zoals het met mijn zaak goed is gekomen. Mijn dochter en ik genieten inmiddels van elkaars gezelschap en de band met mijn ex is ook aan het aansterken. Hierbij heeft de houding, professionaliteit en het onverminderde doorzettingsvermogen van Nicola en haar collega’s een hele grote rol gespeeld…”

 

J.S.

Review familierecht 2