“Ik ben ervan overtuigd dat alle successen die we nu halen in het waarborgen van de kinderbelangen voor een groot deel mogelijk zijn gemaakt door de expertise van Nicola.”

“Ik zat al enkele jaren in een onrechtvaardige strijd in een complexe echtscheiding. Mijn grootste zorg waren de kinderen, maar gedurende de hulpverleningstraject(en) merkte ik dat de aandacht (langzaam) verschoof van de belangen van de kinderen naar de strijd tussen de ouders. Ik voelde me ongehoord en moedeloos. Dit veranderde toen ik Nicola van Vliet als mijn advocaat leerde kennen. Ze is erg professioneel en zeer bekwaam. Haar uitvoerige kennis van de wetgeving en de ervaring in de praktijk hebben het mogelijk gemaakt om constructief te werken aan de daadwerkelijke onderliggende problemen.

Nicola stond altijd klaar om mij goed te vertegenwoordigen in de procedure. Daarnaast gaf ze ook goede en eerlijke tips om weerbaarder te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat alle successen die we nu halen in het waarborgen van de kinderbelangen voor een groot deel mogelijk zijn gemaakt door de expertise van Nicola. Ik ben haar echt dankbaar hiervoor.”

 

E.I.

Review Civiel Jeugdrecht 2

“Sinds Nicola van Vliet mijn advocaat is, heb ik eindelijk weer rust in mijn gezin.”

“Mevrouw Nicola van Vliet heeft een uithuisplaatsing en vervangende toestemming voor een medische behandeling voorkomen en ik ben haar zo dankbaar!

Tijdens de zitting had ik voor het eerst het gevoel dat er echt iemand voor mijn gezin er was. Nicola van Vliet is echt een strijder en doet haar werk met passie! Naast het feit dat Nicola van Vliet goede advocaat is, weet je ook wat je aan haar hebt.

Ik haar advocatenbureau echt positief ervaren. Haar hele team is gewoon top en vriendelijke medewerkers.

En ik adviseer elk gezin om bij van Nicola van Vliet en haar team aan te kloppen mocht je in zaken zoals OTS en UHP terecht komen, want ik kan je garanderen dat je leven weer aangenamer wordt.”

 

B.F.

Review Civiel Jeugdrecht